Brands
 
Shopping Cart
0 items
 
Live Chat
 

Shipping & Returns

* Penghantaran akan dibuat menggunakan Citylink atau Poslaju.

* Tracking No akan diberi melalui email atau whatsapp selepas penghantaran dibuat.

* Anda akan menerima barang tersebut dalam masa 2-7 hari bekerja bergantung kepada lokasi, tahap perkhidmatan & kesibukan pihak Citylink/Poslaju. Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kelewatan oleh pihak Citylink/ poslaju. Jaminan kami barangan anda akan dihantar kepada pihak Citylink/Poslaju selewat-lewatnya keesokan harinya (hari bekerja sahaja) .

* Caj penghantaran perlu ditanggung oleh pelanggan kecuali dinyatakan sebaliknya. Kosnya bergantung kepada anggaran berat barang tersebut dan akan dipaparkan sewaktu anda checkout. Adakalanya mungkin terdapat perbezaan kos dengan nilai sebenar memandangkan ia adalah berdasarkan anggaran berat. Pihak kami tidak dapat memulangkan lebihan caj penghantaran(sekiranya ada) memandangkan nilai sebenar hanya diketahui apabila bil sampai pada bulan berikutnya. Sekiranya terdapat lebihan caj kos penghantaran, pihak kami akan mensedekahkan lebihan tersebut kepada pihak yang memerlukan dan diniatkan pahalanya untuk para pelanggan kami yang dikasihi. Mudah-mudahan kita semua mendapat redha Allah...

* Sila berikan alamat dan no telefon yang betul untuk penghantaran. Kami tidak bertanggungjawab sekiranya barang tersebut tidak sampai kepada anda.