Brands
 
Shopping Cart
0 items
 
Live Chat
 

MaMom Milk Booster

MaMom Milk Booster
Click to enlarge
Price: RM80.00
Availability: In Stock
Model: BF 514
Average Rating: Not Rated

Mamom Milk Booster (1000mg x 60 Chewable Tablets)

Berkesan Menggalakkan Penghasilan Susu Ibu 

 

============================

✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu (Melimpah-limpah)

✔ Mengandungi makanan sunnah

✔ Halal dan berkesan 

✔ Lulus KKM

✔ Buatan Malaysia

✔ Beratus-ratus testimoni yg positif telah diterima !

 

7 Kelebihan Yang Membuatkan Pengguna-pengguna Kami Berpuas-hati Dengan Keberkesanan MaMom Milkbooster. 

 

✔ Menggalakkan Pengeluaran Susu Ibu (Melimpah-limpah) 

✔ Memekatkan & Menambahkan Khasiat Susu Badan

 ✔ Berkesan Seawal 2 Hari (Berdasarkan Majoriti Testimoni Pengguna) 

✔ Mengandungi Makanan Sunnah Seperti Habbatussauda 

✔ Mudah, Tak Payah Bancuh-bancuh hanya kunyah sahaja

✔ Harga Berpatutan, 60 Chewable Tablets Sekotak Untuk Penggunaan Selama 1-2 Bulan 

✔ Berperisa Vanilla. Sedap !

 

Supplemen Yang Berkesan dan Diyakini

Ribuan testimoni yang positif diterima. Susu jadi melimpah- limpah dengan izin Nya.

 

“Irine pun dapat tengok dan alami perubahan sendiri bila consume MaMom dalam masa seminggu ni, lagi2 Irine  still menyusukan dua2 anak Medina dan Hasya dlm satu masa. Mamom mmg byk membantu…senang pulak tu nak consume, hanya kunyah tablet saje and ras dia pun sedap, rasa vanilla. Boleh addict biloa makan”– Pn Irine Nadia, 23

 

“Alhamdulillah..susu makin bertambah.. sebelum ni, kalau baby lepas menyusu, nak dapatkan 1oz pun susah..susu pun bertambah pekat.”– Pn Norzaliza, 35

 

“Perkara yang boleh buat ibu down atau stress…adalah susu tak banyak. Saya pun lalui perkara yang sama especially bila Amani kena warded kat TMC because jaundice. Every pump session just dpt 2oz… Habis semua info dari pemakanan, camne nak tambah susu sampailah camne nak dapatkan susu banyak saya search. Asal ada masa, hp kat tangan dok godeh info. Finally, jumpalah MaMom keluaran Herbaworks sebagai salah satu alternative. Alhamdulillah berhasil. Lepas menyusu mama dia siap boleh sambung pumping lagi sbb susu masih ada.. tq kerana membantu memudahkan niat saya untuk menyusukan baby kerana Allah swt”– Pn Zarina Rahmat

 

Write Review
Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

There are no additional images for this product.